Αρχική Σελίδα Προϊόνταεργοστάσιο επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων

Πιστοποίηση
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων
Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων

Μεγάλες Εικόνας :  Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CK
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: A/O+MBR
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: CN¥6800~CN¥10000/T
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες, διαπραγματεύσιμες
Όροι πληρωμής: 50% προπληρωμένος, 50% που πληρώνεται πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων

περιγραφή
Χρήση: βιομηχανική κατεργασία ύδατος Τηλεοπτική εξερχόμενος-επιθεώρηση: Παρεχόμενος
Τμήματα πυρήνων: Αντλία, μηχανή, μηχανή Υλικό: Ειδικό ανοξείδωτο
Περίοδος εξουσιοδότησης τμημάτων πυρήνων: 1 έτος Εφαρμογή: Τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα ραφτών, τα καταστήματα οικοδομικών υλικών, τα εργαστήρια παραγωγής, τα
Υψηλό φως:

εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων

,

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας υπονόμων του ISO

,

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας κατεργασίας ύδατος εσωτερικών λυμάτων

Περιγραφή προϊόντων

 

Χρησιμοποιώντας τη διεθνή προηγμένη τεχνική βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών, και συνδυασμένος την τεχνική χωρισμού μεμβρανών, την τεχνική biotreatment, και την ευφυή τεχνική ελέγχου.
 

Ο εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων είναι ένα είδος βιομηχανικού εξοπλισμού που μπορεί αποτελεσματικά να μεταχειριστεί τα εσωτερικά λύματα και το βιομηχανικό απόβλητο ύδωρ στη αστική περιοχή, ώστε να αποφευχθούν τα λύματα και οι ρύποι που ρέουν άμεσα στην περιοχή νερού.

 

Η διαδικασία MBR συνδυάζει οργανικά την τεχνολογία χωρισμού μεμβρανών στο πρόγραμμα χωρισμού με την παραδοσιακή τεχνολογία επεξεργασίας απόβλητου ύδατος βιολογική, που όχι μόνο εξαλείφει την ανάγκη για την κατασκευή των δευτεροβάθμιων δεξαμενών ιζηματογένεσης, αλλά και βελτιώνει πολύ τη solid-liquid αποδοτικότητα χωρισμού. Επιπλέον, λόγω της μαζικής συγκέντρωσης των ενεργών αποβλήτων στη δεξαμενή αερισμού η αύξηση στη λάσπη και η εμφάνιση των ειδικών βακτηριδίων (ειδικά η κυρίαρχη χλωρίδα) στην αύξηση λάσπης το ποσοστό βιοχημικών αντιδράσεων. Συγχρόνως, με τη μείωση της αναλογίας F/M για να μειώσει το ποσό λάσπης πλεονάσματος που παράγεται (ή ακόμα και του μηδενός), ώστε να λυθούν βασικά πολλά εκκρεμή προβλήματα που υπάρχουν στην παραδοσιακή μέθοδο ενεργών αποβλήτων.


Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων 0

 

Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

 

Η βιολογική μέθοδος οξείδωσης επαφών υιοθετείται στη βιοχημική δεξαμενή, το φορτίο όγκου του υλικού πληρώσεως είναι σχετικά χαμηλό, ο μικροοργανισμός είναι στο στάδιο οξείδωσής του, και η παραγωγή λάσπης είναι μικρή, διαρκεί περισσότερο από τρεις μήνες (90 ημέρες) για να απαλλάξει τη λάσπη (χρησιμοποιήστε το φορτηγό λιπάσματος στην αντλία ή αφυδατώστε στο κέικ λάσπης για τη μεταφορά).
 

Η δύο σταδίων βιολογική διαδικασία οξείδωσης επαφών υιοθετεί τη βιολογική οξείδωση επαφών ροής ώθησης, και η επίδραση επεξεργασίας της είναι καλύτερη από αυτή της πλήρους μίξης ή της δύο σταδίων σειράς σύνδεσης, πλήρως μικτή βιολογική δεξαμενή οξείδωσης επαφών. Έναντι της δεξαμενής ενεργών αποβλήτων, έχει το μικρότερο όγκο, την ισχυρή προσαρμοστικότητα στην ποιότητα νερού, την υψηλή αντίσταση φορτίων αντίκτυπου και τη σταθερή ποιότητα αποβλήτων αποχέτευσης
Καμία συσσώρευση λάσπης. Ο νέος τύπος του βιολογικού υλικού πληρώσεως χρησιμοποιείται στη δεξαμενή, με τη μεγάλη συγκεκριμένη επιφάνεια, και ο μικροοργανισμός είναι εύκολο να κρεμαστεί και να αφαιρέσει τη μεμβράνη, με το ίδιο οργανικό φορτίο υπό τον όρο του υψηλού ποσοστού αφαίρεσης οργανικής ουσίας, η διαλυτότητα του οξυγόνου στον αέρα μπορεί να βελτιωθεί.
 

Ο κύριος εξοπλισμός μπορεί να θαφτεί κάτω από το υπόγειο παγωμένο στρώμα, και η επιφάνεια επάνω από τον κύριο εξοπλισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως πρασινίζοντας ή άλλο έδαφος, χωρίς την οικοδόμηση των σπιτιών και θέρμανση. Μόνωση. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, ο οικοδεσπότης εξοπλισμού μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο έδαφος.
 

Η συμβατική εξάτμιση μεγάλου υψομέτρου υιοθετείται για την εξουδετέρωση της κακοσμίας του θαμμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων.
 

Ολόκληρο το σύστημα επεξεργασίας εξοπλισμού είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρης-αυτόματο ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, το οποίο είναι ασφαλές και αξιόπιστο σε λειτουργία. Γενικά, δεν χρειάζεται το ειδικό προσωπικό για να διαχειριστεί, αλλά μόνο χρειάζεται έγκαιρο να διατηρήσει τον εξοπλισμό.

 

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συσκευασίας εργοστασίου επεξεργασίας υπονόμων σανατορίων 1
 

Με βάση το characteristice νερού αποβλήτων obove, οι εγκαταστάσεις σχεδιάζονται για να επιτύχουν τα ακόλουθα πρότυπα εξόδου

 

Στοιχείο Ποιότητα νερού κολπίσκων (mg/$l*l) Πρότυπα νερού εξόδου (mg/$l*l)
ΒΑΚΑΛΑΟΣ <2380 -="" 8942=""><30-75>
BOD <600-850><50>
TSS <189 -="" 3330=""><25>
PH 6.7 6.5~8.5
O&G 215 <10>

 

Εφαρμογή

Ξενοδοχείο, εστιατόριο, σανατόριο, νοσοκομείο

 

Εργοστάσιο, μεταλλεία, στρατιωτικό στρατόπεδο, φυσικά σημεία


Μικρές χωριό/πόλη


Σταθμός, αερολιμένας, λιμένας

 

Βιομηχανικό νερό οργανικών αποβλήτων παρόμοιο με το εσωτερικό νερό αποβλήτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jessica

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα