Αρχική Σελίδα

KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. προστασίας του περιβάλλοντος KaiYuan (ομάδα), ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970. Άρχισε να παράγει τον εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος προστασίας του περιβάλλοντος το 1980. Έχει συμμετεχθεί στη βιομηχανία προστασίας του περιβάλλοντος για σχεδόν 40 έτη. Ήταν η πρώτη batch οριζόμενης παραγωγής των μηχανημάτων και του εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος προστασίας του περιβάλλοντος από το προηγούμενο Υπουργείο κατασκευής και το Υπουργείο βιομηχανίας μηχανημάτων. Επαγγελματικός κατασκευαστής.

 

Η επιχείρησή μας είναι η μόνιμη μονάδα διευθυντή της ένωσης βιομηχανίας προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας η κακία - μονάδα προέδρου της ένωσης βιομηχανίας προστασίας του περιβάλλοντος Henan. Η επιχείρηση ομάδας πραγματοποιεί 13 εν πλήρη κυριότητα θυγατρικές, την έρευνα Yuzhou και τη Co. ιδρύματος σχεδίου, το ΕΠΕ και εγκαταστάσεις κατασκευής εξοπλισμού.

Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η επιχείρησή μας είναι μια περιεκτική κατασκευή εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος ενσωμάτωσης επιχείρησης, γενική εργολαβία EPC και επένδυση ΠΠΠ. Στα προηγούμενα 30 έτη πρακτικής, έχει παράσχει στον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και τις άριστες υπηρεσίες για περισσότερα από 1.000 προγράμματα κατεργασίας ύδατος στη χώρα μου, μια καθημερινή ικανότητα επεξεργασίας σχεδόν 100 εκατομμυρίων τόνοι.

 

Η επιχείρησή μας έχει απονεμηθεί ως «βασική επιχείρηση στη βιομηχανία προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας» για 17 διαδοχικά έτη (2000-2017), απονέμοντας ως «προηγμένη επιχείρηση» και «προηγμένη επιχείρηση στην επιστήμη και την τεχνολογία» από το Υπουργείο προστασίας του περιβάλλοντος, εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ISO9001 ποιοτική επικυρωμένη σύστημα επιχείρηση ISO14001 περιβαλλοντική επικυρωμένη σύστημα επιχείρηση OHSAS18001 επιχείρηση πιστοποίησης συστημάτων υγείας national-level «να σύμβαση-τιμήσει και αξιόπιστη» επιχείρηση εθνικό «Αντιαεροπορικό Πυροβολικό» - πιστωτική επιχείρηση επιπέδων είναι κύριος 45 ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Υποστηρίζουμε τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες και τις υπηρεσίες επεξεργασίας. Αυτή τη στιγμή, οι ξένοι πελάτες που συνεργαζόμαστε με περιλαμβάνουν κυρίως την εταιρία ομάδας Westech των Ηνωμένων Πολιτειών, επιχείρηση Veolia επιχείρηση νερού της Γαλλίας, Βιετνάμ, και επεξεργαζόμαστε επίσης τον εξοπλισμό προστασίας του περιβάλλοντος για μερικές επιχείρηση στη Μέση Ανατολή και τη Νότια Αφρική.

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 1980, η Co. προστασίας του περιβάλλοντος Kaiyuan (ομάδα), ΕΠΕ, ο προκάτοχος της Co. εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος Kaiyuan κομητειών Henan Shangcheng, ΕΠΕ καθιερώθηκε, αρχικός το μεγάλο ταξίδι «της ανάπτυξης της βιομηχανίας προστασίας του περιβάλλοντος και της προστασίας του οικολογικού περιβάλλοντος»

 

Το 1990, η επιχείρηση απέδωσε εξαιρετικά στη βιομηχανία προστασίας του περιβάλλοντος και απονεμήθηκε τη «εθνική προηγμένη επιχείρηση στην τεχνολογία προστασίας του περιβάλλοντος»

 

Το 1996, η επιχείρηση πέρασε τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων IS09001

 

Το 2000, εκτιμήθηκε ως βασική επιχείρηση προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας για τέσσερις διαδοχικές συνόδους

 

Το 2004, το πρώτο γενικό πρόγραμμα εργολαβίας του ηλεκτρομηχανικού εξοπλισμού για το εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων μηχανική-Anhui επεξεργασίας λυμάτων τέθηκε σε λειτουργία

 

Το 2007, το εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος του πρώτου BOT πρόγραμμα-Yuanyang Kaiyuan τέθηκε σε λειτουργία

 

Το 2009, εκτιμήθηκε ως «άριστη ιδιωτική επιχείρηση στην επαρχία Henan» από Henan τη Provincial κυβέρνηση

 

Το 2011, το κέντρο Ε&Α τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος επαρχιών Henan ιδρύθηκε (μοναδικό σε Henan), και το μεγαλύτερο πρόγραμμα του Υπουργείου καινοτομίας επιστήμης και τεχνολογίας η κεφάλαιο-εφαρμογή του προγράμματος εκβιομηχάνισης της στροφής της μηχανής απολύμανσης δικτύων

 

Το 2015, μια κοινοπραξία με την αμερικανική δυτική εταιρία τεχνολογίας

KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : KaiYuan, Qenkon

Αριθμός Υπαλλήλων : 1000 ~2000

Ετήσιες πωλήσεις : 700000-1000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1970

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις