Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων

Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D

Πιστοποίηση
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D

Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D
Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D

Μεγάλες Εικόνας :  Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: MBBR
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμογή
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: CN¥6800-CN¥10000/T
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες, διαπραγματεύσιμες
Όροι πληρωμής: 50% προπληρωμένος, 50% που πληρώνεται πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα

Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D

περιγραφή
Τύπος μάρκετινγκ: Νέο προϊόν 2020 Χρήση: Επεξεργασία εσωτερικών λυμάτων
Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Ξενοδοχεία, καταστήματα οικοδομικού υλικού, εγκαταστάσεις κατασκευής, τρόφιμα & εργοστάσιο ποτών, αγ Μέγεθος: προσαρμοσμένος
Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά Τμήματα πυρήνων: biofilm μεταφορέας υλικών πληρώσεως, σύστημα αερισμού (αναδευτήρας), σύστημα φίλτρων διατήρησης αποβ
Περίοδος εξουσιοδότησης τμημάτων πυρήνων: 1 έτος Θόρυβος: Χαμηλός
Υψηλό φως:

30m3/D σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων

,

340m3/D σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων

,

επεξεργασία απόβλητου ύδατος εστιατορίων 30m3/D

Εσωτερικό εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων εξοπλισμού κατεργασίας ύδατος αποβλήτων εστιατορίων ξενοδοχείων MBBR

Περιγραφή προϊόντων

 

Η αρχή διαδικασίας MBBR είναι να χρησιμοποιηθεί η βασική αρχή της μεθόδου biofilm, να χρησιμοποιήσει πλήρως τα πλεονεκτήματα της μεθόδου ενεργών αποβλήτων, και να υπερνικήσει τις ανεπάρκειες της παραδοσιακής μεθόδου ενεργών αποβλήτων και της σταθερής biofilm μεθόδου.

 

MBBR (κινούμενος αντιδραστήρας Biofilm κρεβατιών)

 

1. Αυτή η μέθοδος αυξάνει τη βιομάζα και τα βιολογικά είδη στον αντιδραστήρα με την προσθήκη ενός συγκεκριμένου ποσού των ανασταλμένων μεταφορέων στον αντιδραστήρα, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την αποδοτικότητα επεξεργασίας του αντιδραστήρα.

2. Δεδομένου ότι η πυκνότητα του υλικού πληρώσεως είναι στενή σε αυτή του νερού, αναμιγνύεται εντελώς με το νερό κατά τη διάρκεια του αερισμού, και το περιβάλλον για τη μικροβιακή αύξηση είναι υγρών και στερεών τρεις φάσεις αερίου.

3. Η επίδραση σύγκρουσης και κουράς του μεταφορέα στο νερό καθιστά τις αεροφυσαλίδες μικρότερες και αυξάνει το ποσοστό χρησιμοποίησης οξυγόνου. Επιπλέον, κάθε μεταφορέας έχει το διαφορετικό βιολογικό εσωτερικό και το εξωτερικό ειδών, με μερικά αναερόβιους οργανισμούς ή προαιρετικά βακτηρίδια αυξανόμενος μέσα, και τα αερόβια βακτηρίδια έξω, έτσι ώστε κάθε μεταφορέας είναι micro-reactor, έτσι ώστε οι αντιδράσεις νιτροποίησης και διάσπασης νιτρικών υπάρχουν συγχρόνως. , Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την επίδραση επεξεργασίας.

 

Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D 0

 

Πλεονεκτήματα διαδικασίας τον αντιδραστήρα κρεβατιών biofilm

 

(1) το ογκομετρικό φορτίο είναι υψηλή, συμπαγής και αποταμίευση εδάφους, ειδικά για την αναβάθμιση και το μετασχηματισμό των υπαρχόντων εργοστασίων επεξεργασίας λυμάτων (εγκαταστάσεις). Χωρίς αύξηση της περιοχής γης, μόνο ο απλός μετασχηματισμός των υπαρχουσών εγκαταστάσεων απαιτείται, και η ικανότητα επεξεργασίας λυμάτων μπορεί να αυξηθεί από 2-3 φορές. Η ποιότητα των αποβλήτων αποχέτευσης. Η κινούμενη διαδικασία κρεβατιών biofilm καταλαμβάνει 20-30% της περιοχής.

(2) ισχυρή αντίσταση αντίκτυπου, σταθερή απόδοση και αξιόπιστη λειτουργία. Ο αντίκτυπος των αλλαγών φορτίων και θερμοκρασίας κλονισμού ρευστοποιημένη - η διαδικασία κρεβατιών είναι πολύ μικρότερη από αυτή στη διαδικασία ενεργών αποβλήτων. Όταν η σύνθεση των αλλαγών λυμάτων ή της τοξικότητας των λυμάτων αυξάνεται, το biofilm τονίζεται έντονα.

(3) το σύστημα μίξης και αερισμού είναι εύκολο να λειτουργηθεί και απλό να διατηρηθεί. Το σύστημα αερισμού υιοθετεί ένα διατρυπημένο σύστημα σωλήνων αερισμού, το οποίο δεν είναι εύκολο να εμποδιστεί. Ο αναμίκτης υιοθετεί μπανάνα-διαμορφωμένος αναμιγνύοντας τις λεπίδες με τις μαλακές γραμμές περιγράμματος και δεν βλάπτει την πλήρωση. Το ολόκληρο σύστημα μίξης και αερισμού είναι εύκολο να διατηρηθεί και να διαχειριστεί.

(4) δεν υπάρχει καμία παρεμπόδιση στη βιολογική λίμνη, ο όγκος της βιολογικής λίμνης χρησιμοποιείται πλήρως, και δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία. Δεδομένου ότι το υλικό πληρώσεως και η ροή του νερού μπορούν να αναμιχθούν το σε ολόκληρο όγκο της βιολογικής λίμνης, η δυνατότητα της απόφραξης της βιολογικής λίμνης αποβάλλεται πλήρως, έτσι η ικανότητα λιμνών χρησιμοποιείται πλήρως.

(5) εύκαμπτος και κατάλληλος. Η ευελιξία της διαδικασίας απεικονίζεται σε δύο πτυχές. Αφ' ενός, οι διάφοροι τύποι λιμνών μπορούν να χρησιμοποιηθούν (και ρηχός και βαθύς και στρογγυλός) χωρίς επιρροή της επίδρασης επεξεργασίας της διαδικασίας. Αφ' ετέρου, τα διαφορετικά γεμίζοντας ποσοστά υλικών πληρώσεως μπορούν να επιλεχτούν ελαστικά για να καλύψουν τις απαιτήσεις και της υψηλής αποδοτικότητας και της μακροπρόθεσμης επέκτασης της κλίμακας επεξεργασίας χωρίς αύξηση της ικανότητας δεξαμενών. Για το μετασχηματισμό και τη βελτίωση του αρχικού εργοστασίου επεξεργασίας ενεργών αποβλήτων, ρευστοποιημένη - η διαδικασία κρεβατιών biofilm μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με την αρχική διαδικασία για να διαμορφώσει μια ενεργοποιημένη ενσωματωμένη λάσπη -λάσπη-biofilm διαδικασία ή ρευστοποιημένη - τέχνη συνδυασμού ενεργών αποβλήτων κρεβατιών.

(6) μακριά ζωή υπηρεσιών. Το υψηλής ποιότητας και ανθεκτικές βιολογικές υλικό πληρώσεως, το σύστημα αερισμού και η συσκευή εξόδου νερού μπορούν να εξασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη χρήση του ολόκληρου συστήματος χωρίς αντικατάσταση, και το ποσοστό υποτίμησης είναι χαμηλό.

Εσωτερικό σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος ξενοδοχείων εστιατορίων MBBR 30m3/D σε 340m3/D 1

Παράμετροι προϊόντων
 

Πρότυπο Καθημερινή ικανότητα επεξεργασίας (m3/d) Τάση Δύναμη Μέγεθος (μ) Βάρος
Επίπεδο Α Επίπεδο Β (β) (KW) (L×W×H) (τ)
Msc-mbbr-30 30 50 380 0,78 5.3×2.5×2.9 4.5
Msc-mbbr-60 60 80 380 1.38 7.3×2.7×2.9 7
Msc-mbbr-75 75 100 380 1.59 8.1×2.7×2.9 7.5
Msc-mbbr-100 100 135 380 2.33 9.2×2.7×2.9 9
Msc-mbbr-150 150 200 380 3.03 13.4×2.7×2.9 13
Msc-mbbr-200 200 275 380 3.46 16.5×2.7×2.9 17
Msc-mbbr-250 250 340 380 4.2 19.0×2.7×2.9 20

 

εγκατάσταση συσκευών

 

1. Αφότου λήγει η συγκεκριμένη περίοδος έκχυσης και συντήρησης ιδρύματος, ο εξοπλισμός μπορεί να ανυψωθεί σε ισχύ. Να είστε προσεκτικός για να μην βλάψει τον εξοπλισμό κατά τη διάρκεια της ανύψωσης.

2. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα ενσωματωμένος και δεν απαιτεί την επαγγελματική εγκατάσταση. Αφότου είναι σε ισχύ ο εξοπλισμός, ανοίξτε την κάλυψη κιβωτίων εξοπλισμού και βάλτε την αντλία ανελκυστήρων και τον υγρό ισόπεδο ελεγκτή στη ρυθμίζοντας δεξαμενή. Εισάγετε το κύριο ηλεκτροφόρο καλώδιο (τριφασικός τετρασύρματος) σύμφωνα με το ηλεκτρικό διάγραμμα, και ρυθμίστε τον ισόπεδο ελεγκτή της δεξαμενής ρύθμισης στην κατάλληλη θέση.

3. Αφότου εγκαθίσταται ο εξοπλισμός, περισσότερο από 60% των λυμάτων εγχέεται στον εξοπλισμό. Για τους θαμμένους τύπους, η γη πρέπει να επιχωματωθεί, να συμπιεστεί και να ισοπεδωθεί αμέσως, και ο εξοπλισμός πρέπει να καλύψει 10 εκατ. του χώματος. Δώστε την προσοχή για να αποτρέψετε τον κολπίσκο αερίου από το φράξιμο. Τα υπέργεια πρότυπα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κανένα νερό στο περιβάλλον έδαφος για να αποτρέψει τον εξοπλισμό από να επιπλεύσει.

4. Σύμφωνα με το σχέδιο μεγέθους του εξοπλισμού, προ-τύπος το πιάτο βάσεων ιδρύματος (απαιτεί ότι το μέγεθος του πιάτου βάσεων είναι περισσότερο από 300 χιλ. από το κατώτατο σημείο του εξοπλισμού, το λάθος επιπέδων επιφάνειας είναι ± 3 χιλ., και η μέση ικανότητα πίεσης είναι 5t/τετρ.μέτρο).

 


 

Στοιχεία επικοινωνίας
KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jessica

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα