Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος σφαγείων

Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR

Πιστοποίηση
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR

Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR
Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR

Μεγάλες Εικόνας :  Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CK
Πιστοποίηση: CE ISO9001
Αριθμό μοντέλου: MBR
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: ¥65,032- ¥30,0000/ Set
Συσκευασία λεπτομέρειες: 5.3×2.5×2.9meters--19.5×2.7×2.9meters, διαφορετικά πρότυπα, διαφορετικά μεγέθη
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες, διαπραγματεύσιμες
Όροι πληρωμής: 50% προπληρωμένος, 50% που πληρώνεται πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα

Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR

περιγραφή
Υλικό: Ειδικό ανοξείδωτο Όρος: Νέος
Τεχνολογία: MBR Υπηρεσία έξω--εξουσιοδότησης: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη
Περίοδος εξουσιοδότησης τμημάτων πυρήνων: 1 έτος Τύπος μάρκετινγκ: Νέο προϊόν 2020
Εφαρμογή: Τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα ραφτών, τα καταστήματα οικοδομικών υλικών, τα εργαστήρια παραγωγής, τα Τηλεοπτική επιθεώρηση: Υποστήριξη
Υψηλό φως:

500t/d εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος σφαγείων

,

Εργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος σφαγείων μεμβρανών

,

500t/d εγκαταστάσεις βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών

Εργοστάσιο επεξεργασίας νερού αποβλήτων συστημάτων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR για τα λύματα σφαγείων

Περιγραφή προϊόντων:

Ο βιολογικός αντιδραστήρας μεμβρανών (MBR) είναι ένα είδος τεχνικής επεξεργασίας λυμάτων νέου τύπου που συνδυάζουν την υψηλούς αποδοτικούς τεχνική χωρισμού μεμβρανών και τον τρόπο ενεργών αποβλήτων, κληρονομεί την τεχνική χωρισμού μεμβρανών και το βιοχημικό χαρακτηριστικό γνώρισμα τεχνικής επεξεργασίας και εντείνει τη βιοχημική επίδραση επεξεργασίας, μπορεί χρησιμοποιημένος στην υψηλή οργανική ικανοποιημένη δημοτική ή βιομηχανική επεξεργασία λυμάτων.


Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR 0

 

Χαρακτηριστικά διαδικασίας

 

1. Η λιγότερη παραγωγή λάσπης πλεονάσματος η διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από το φορτίο μεγάλης ποσότητας και το χαμηλό φορτίο λάσπης, και η υπόλοιπη παραγωγή λάσπης είναι χαμηλή (θεωρητικά, μηά απαλλαγή λάσπης μπορεί να επιτευχθεί), το οποίο μειώνει το κόστος της επεξεργασίας λάσπης.

2. Το μικρό ίχνος, που δεν περιορίζεται με τη ρύθμιση προκαλεί το βιολογικό αντιδραστήρα μπορεί να διατηρήσει μια υψηλή συγκέντρωση των μικροοργανισμών, η συσκευή επεξεργασίας έχει ένα φορτίο μεγάλης ποσότητας, και το διάστημα πατωμάτων σώζεται πολύ η διαδικασία είναι απλή, η δομή είναι συμπαγής, και το διάστημα πατωμάτων σώζεται. Δεν περιορίζεται από τη θέση εγκαταστάσεων, και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε περίπτωση. Αλέθεται, ημι-υπόγεια και υπόγεια.

3. Μπορεί να αφαιρέσει το άζωτο αμμωνίας και η πυρίμαχη οργανική ουσία δεδομένου ότι οι μικροοργανισμοί είναι εντελώς παγιδευμένοι στο βιολογικό αντιδραστήρα, αυτό είναι ευεργετική στην παγιδευμένη αύξηση να αργός-πολλαπλασιαστεί των μικροοργανισμών όπως η νιτροποίηση των βακτηριδίων, και η αποδοτικότητα νιτροποίησης του συστήματος βελτιώνεται. Συγχρόνως, μπορεί να αυξήσει τον υδραυλικό χρόνο κατοικιών μερικών πυρίμαχων οργανικών ουσιών στο σύστημα, το οποίο είναι ευεργετικό να βελτιώσει την αποδοτικότητα υποβάθμισης των πυρίμαχων οργανικών ουσιών.

Εργοστάσιο επεξεργασίας 500t/D απόβλητου ύδατος σφαγείων βιολογικών αντιδραστήρων μεμβρανών MBR 1

 

Πλεονέκτημα διαδικασίας

1. Η παραγωγή της λάσπης πλεονάσματος MBR είναι χαμηλή, και ακόμη και καμία λάσπη πλεονάσματος δεν απαλλάσσεται, η οποία μειώνει το κόστος της επεξεργασίας λάσπης.

2. Η συγκέντρωση των μικροοργανισμών στο βιολογικό αντιδραστήρα είναι υψηλή, το οποίο μπορεί να είναι τόσο υψηλό όσο 10g/L ή περισσότεροι. Το φορτίο όγκου της συσκευής επεξεργασίας είναι υψηλό, και το διάστημα πατωμάτων είναι μικρό, το οποίο μειώνει τον όγκο που απαιτείται για τη νιτροποίηση.

3. Είναι συμβάλλον στην παρεμπόδιση και την αύξηση των αργών μικροοργανισμών πολλαπλασιασμού, και η αποδοτικότητα νιτροποίησης συστημάτων βελτιώνεται. Μπορεί να παρατείνει τον υδραυλικό χρόνο διατήρησης μερικών πυρίμαχων οργανικών ουσιών στο σύστημα, το οποίο είναι ευεργετικό να βελτιώσει την αποδοτικότητα υποβάθμισης των πυρίμαχων οργανικών ουσιών.

4. Η ισχυρή υψηλής ποιότητας και σταθερής αποβλήτων αποχέτευσης ποιότητα νερού αντίστασης αντίκτυπου, μπορεί εντελώς να αφαιρέσει το SS, και να έχει επίσης μια καλή επίδραση παρεμπόδισης στα βακτηρίδια και τους ιούς.

5. Πραγματοποιήστε τον πλήρη χωρισμό του υδραυλικού χρόνου διατήρησης αντιδραστήρων (HRT) και της ηλικίας λάσπης (SRT), καθιστώντας τον έλεγχο λειτουργίας πιό εύκαμπτο και σταθερό.

 

Στοιχείο Ποιότητα νερού κολπίσκων (mg/$l*l) Πρότυπα νερού εξόδου (mg/$l*l)
ΒΑΚΑΛΑΟΣ <2380 -="" 8942=""><30-75>
BOD <600-850><50>
TSS <189 -="" 3330=""><25>
PH 6.7 6.5~8.5
O&G 215 <10>

 

Χρήση προϊόντων
 

MBR ενσωμάτωσε τον εξοπλισμό επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων, που στόχευσε στην κλίμακα της επεξεργασίας λυμάτων κάτω από 500t/d, χρησιμοποιείται κυρίως για το πρόβλημα αποκεντρωμένη επεξεργασία λυμάτων στα ξενοδοχεία, το εστιατόριο, το χωριό, το αγρόκτημα, την αστική κατοικήσιμη περιοχή, το νοσοκομείο, το σχολείο, την υπεραγορά, τη λεωφόρο, το αέριο, την περιοχή μεγάλων υπηρεσιών, το φυσικό σημείο, το εργοστάσιο, και τους πολύ περισσότερους.


 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jessica

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα