Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕργοστάσιο επεξεργασίας απόβλητου ύδατος σφαγείων

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων

Πιστοποίηση
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων
6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων 6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων

Μεγάλες Εικόνας :  6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: MBBR
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: WSZ1
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: ¥22,845- ¥94,226/ Sets
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη συσκευασία εξαγωγής
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες, διαπραγματεύσιμες
Όροι πληρωμής: 50% προπληρωμένος, 50% που πληρώνεται πριν από την αποστολή
Δυνατότητα προσφοράς: 10 σύνολα το μήνα

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων

περιγραφή
Όρος: Νέος Εφαρμόσιμες βιομηχανίες: Ξενοδοχεία, καταστήματα οικοδομικού υλικού, εγκαταστάσεις κατασκευής, τρόφιμα & εργοστάσιο ποτών, αγ
Μετά από την υπηρεσία εξουσιοδότησης: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, σε απευθείας σύνδεση υποστήριξη, ανταλλακτικά Υπηρεσία μεταπωλήσεων παρεχόμενη: Τηλεοπτική τεχνική υποστήριξη, εγκατάσταση τομέων, που αναθέτει και που εκπαιδεύει, συντήρηση τομέων
Τμήματα πυρήνων: biofilm μεταφορέας υλικών πληρώσεως, σύστημα αερισμού (αναδευτήρας), σύστημα φίλτρων διατήρησης αποβ Θόρυβος: Χαμηλός
Περίοδος εξουσιοδότησης τμημάτων πυρήνων: 1 έτος Κατανάλωση ισχύος: Χαμηλός
Υψηλό φως:

6m2 σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας

,

1m3/h σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας

,

6m2 εργοστάσιο επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων

Επεξεργασία λυμάτων υδατοκαλλιέργειας/σφαγείων, μικρός ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων, εργοστάσιο επεξεργασίας εσωτερικών λυμάτων

Περιγραφή προϊόντων

 

Ενσωματωμένος εξοπλισμός επεξεργασίας λυμάτων

①Ο κύριος εξοπλισμός μπορεί να θαφτεί στο έδαφος. Η επιφάνεια επάνω από τον κύριο εξοπλισμό μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως πρασινίζοντας ή άλλο έδαφος. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών, ο κύριος εξοπλισμός μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο έδαφος.

②Οι βιολογικές χρήσεις διαδικασίας οξείδωσης επαφών καθόρισαν το βιολογικό υλικό πληρώσεως ως μεταφορέα των μικροοργανισμών, και ο μεταφορέας με τους μικροοργανισμούς καταδύεται στο νερό. Το σύστημα αερισμού παρέχει το οξυγόνο στους μικροοργανισμούς στον αντιδραστήρα. Επειδή οι μικροοργανισμοί της βιολογικής μεθόδου οξείδωσης επαφών αυξάνονται σταθερά στα βιολογικά υλικά πληρώσεως, οι ανεπάρκειες της εύκολης απώλειας ανασταλμένων ενεργών αποβλήτων υπερνικιούνται, και η υψηλή βιομάζα μπορεί να διατηρηθεί στον αντιδραστήρα.

③Η βιολογική μέθοδος οξείδωσης επαφών έχει την ισχυρή ανοχή για να προσκρούσει στις αλλαγές φορτίων και ποιότητας νερού και τη σταθερή λειτουργία. Η βιολογική μέθοδος οξείδωσης επαφών έχει ένα υψηλό ογκομετρικό φορτίο, μια μικρή περιοχή και ένα χαμηλό κόστος κατασκευής. Η βιολογική μέθοδος οξείδωσης επαφών έχει τη χαμηλή παραγωγή λάσπης και δεν απαιτεί την επιστροφή λάσπης.

④Η εξουδετέρωση της κακοσμίας του υπόγειου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων υιοθετεί το συμβατικό καπνό εξάτμισης μεγάλου υψομέτρου.

⑤Το ολόκληρο σύστημα επεξεργασίας εξοπλισμού είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρως αυτόματο ηλεκτρικό σύστημα ελέγχου, το οποίο είναι ασφαλές και αξιόπιστο σε λειτουργία. Κατά γενική ομολογία, δεν απαιτεί το ειδικευμένο προσωπικό για να διαχειριστεί, αλλά μόνο πρέπει να διατηρήσει τον εξοπλισμό εγκαίρως.

 

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων 0

Περιγραφή διαδικασίας
 

Το νερό εισάγει αρχικά την αναερόβια ρυθμίζοντας δεξαμενή. Μετά από τον αρχικούς οξυνισμό και την υδρόλυση της αναερόβιας λάσπης, η μακρομοριακή οργανική ουσία αποσυντίθεται στη μικρή μοριακή οργανική ουσία που απορροφάται εύκολα, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το ΒΑΚΑΛΑΟ του βιοχημικού παραπόταμου. Κατόπιν, τα λύματα ρέουν στη ρυθμίζοντας δεξαμενή και τον ενσωματωμένο εξοπλισμό και τις ροές πίσω. Τα αεροβικά ενεργά απόβλητα αναμιγνύονται και ανυψώνονται μαζί στη δεξαμενή αερισμού του ενσωματωμένου εξοπλισμού. Μετά από να καθαριστεί και να απορροφηθεί από το αεροβικό biofilm, εισάγει το biofilter, περνά μέσω της πέψης και της ιζηματογένεσης του biofilter, και το υπερκείμενο νερό απαλλάσσεται.

 

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων 1

Παράμετροι προϊόντων
 

Πρότυπο WSZ1 WSZ2 WSZ3 WSZ5
ικανότητα επεξεργασίας 1m ³ χ 2m ³ /h 3m ³ /h 5m ³ /h
δύναμη, 1.1kw 1.3kw 2kw 2.2kw
διάστημα πατωμάτων, 6㎡ 10㎡ 14㎡ 19㎡
ροή αντλιών 1m ³ /h 2m ³ /h 3m ³ /h 5m ³ /h
κεφάλι αντλιών 8m 8m 8m 8m

 

 

Περίπου προϊόντα

 

1. Το σχέδιο του ενσωματωμένου εξοπλισμού λυμάτων είναι κυρίως για την επεξεργασία των εσωτερικών λυμάτων και των παρόμοιων βιομηχανικών οργανικών λυμάτων. Η κύρια μέθοδος επεξεργασίας είναι να χρησιμοποιηθεί μια ωριμότερη βιοχημική μέθοδος οξείδωσης τεχνολογία-επαφών επεξεργασίας, και οι παράμετροι ποιότητας νερού είναι βασισμένες στα εσωτερικά γενικά πρότυπα ποιότητας νερού. Ο εξοπλισμός επεξεργασίας δεν πρέπει να χτίσει ένα σπίτι, μια θέρμανση και μια συντήρηση θερμότητας. Ο εξοπλισμός μπορεί επίσης να τοποθετηθεί στο έδαφος, που όχι μόνο σώζει τη περιοχή γης, αλλά και μπορεί να φυτεψει τα πράσινα λαχανικά στο έδαφος επάνω από τον εξοπλισμό για να ωραιοποιήσει το περιβάλλον.

2. Η επίδραση επεξεργασίας του ενσωματωμένου εξοπλισμού επεξεργασίας λυμάτων είναι καλύτερη από αυτή ενός πλήρως μικτού τύπου ή μιας δύο σταδίων σειράς μικτής πλήρως βιολογικής δεξαμενής οξείδωσης επαφών. Είναι μικρότερο από τη δεξαμενή ενεργών αποβλήτων, έχει την ισχυρή προσαρμοστικότητα στην ποιότητα νερού, καλή αντίσταση φορτίων αντίκτυπου, σταθερή ποιότητα αποβλήτων αποχέτευσης, και δεν θα προκαλέσει την επέκταση λάσπης. Ένας νέος τύπος του ελαστικού τρισδιάστατου υλικού πληρώσεως χρησιμοποιείται στη δεξαμενή, η οποία έχει μια μεγάλη συγκεκριμένη επιφάνεια, και οι μικροοργανισμοί μπορούν εύκολα να κρεμάσουν και να αφαιρέσουν την ταινία. Υπό τους ίδιους οργανικούς όρους φορτίων, το ποσοστό αφαίρεσης οργανικής ουσίας είναι υψηλό, το οποίο βελτιώνει τη διαλυτότητα του οξυγόνου στον αέρα.

6m2 μικρό ενσωματωμένο σύστημα επεξεργασίας απόβλητου ύδατος υδατοκαλλιέργειας σφαγείων 2

εγκατάσταση συσκευών

 

1. Σύμφωνα με το σχέδιο μεγέθους του εξοπλισμού, προ-τύπος το πιάτο βάσεων ιδρύματος (απαιτεί ότι το μέγεθος του πιάτου βάσεων είναι περισσότερο από 300 χιλ. από το κατώτατο σημείο του εξοπλισμού, το λάθος επιπέδων επιφάνειας είναι ± 3 χιλ., και η μέση ικανότητα πίεσης είναι 5t/τετρ.μέτρο).

2. Αφότου λήγει η συγκεκριμένη περίοδος έκχυσης και συντήρησης ιδρύματος, ο εξοπλισμός μπορεί να ανυψωθεί σε ισχύ. Να είστε προσεκτικός για να μην βλάψει τον εξοπλισμό κατά τη διάρκεια της ανύψωσης.

3. Ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα ενσωματωμένος και δεν απαιτεί την επαγγελματική εγκατάσταση. Αφότου είναι σε ισχύ ο εξοπλισμός, ανοίξτε την κάλυψη κιβωτίων εξοπλισμού και βάλτε την αντλία ανελκυστήρων και τον υγρό ισόπεδο ελεγκτή στη ρυθμίζοντας δεξαμενή. Εισάγετε το κύριο ηλεκτροφόρο καλώδιο (τριφασικός τετρασύρματος) σύμφωνα με το ηλεκτρικό διάγραμμα, και ρυθμίστε τον ισόπεδο ελεγκτή της δεξαμενής ρύθμισης στην κατάλληλη θέση.

4. Αφότου εγκαθίσταται ο εξοπλισμός, περισσότερο από 60% των λυμάτων εγχέεται στον εξοπλισμό. Για τους θαμμένους τύπους, η γη πρέπει να επιχωματωθεί, να συμπιεστεί και να ισοπεδωθεί αμέσως, και ο εξοπλισμός πρέπει να καλύψει 10 εκατ. του χώματος. Δώστε την προσοχή για να αποτρέψετε τον κολπίσκο αερίου από το φράξιμο. Τα υπέργεια πρότυπα πρέπει να εξασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει κανένα νερό στο περιβάλλον έδαφος για να αποτρέψει τον εξοπλισμό από να επιπλεύσει.

5. Προφυλάξεις:

⑴Κανένα βαρύ αντικείμενο δεν πρέπει να τοποθετηθεί στον εξοπλισμό.

⑵προσοχή πρέπει να δοθεί moisture-proof του κιβωτίου διανομής.

⑶Γενικά, τα λύματα στον εξοπλισμό δεν πρέπει να εκκενωθούν για να αποτρέψουν τα υπόγεια νερά από να επιπλεύσουν.

 


 

Στοιχεία επικοινωνίας
KaiYuan Environmental Protection(Group) Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: jessica

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα